Polityka prywatności

I.
 
Twórcy niniejszego serwisu internetowego dołożyli wszelkich starań, aby opublikowane informacje były zgodne ze stanem aktualnym. Potencjalnie błędne informacje na stronie internetowej nie mogą być podstawą do roszczeń prawnych. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości co do naszej oferty, prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy.
 
II.
 
Korzystając z niniejszego serwisu internetowego lub przekazując nam dane osobowe, Użytkownik wyraża zgodę na gromadzenie, wykorzystywanie swych danych osobowych w sposób nie naruszający jego prywatności. Administrator oświadcza i zapewnia, że podane przez Użytkownika dane osobowe będą przez niego przechowywane i wykorzystywane z należytą starannością zgodnie z przepisami obowiązującego prawa.
 
III.
 
Dane osobowe podane przez Użytkownika przy rejestracji będą wykorzystywane przez Administratora zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. 2002.101.926 z późn zm.). Dane osobowe, a w szczególności: nazwisko, imię, będą pobierane przez Portal na elektronicznych formularzach.
 
IV.
 
Administrator ma prawo sporządzać w sposób anonimowy informacje o Użytkowniku, które mogą być przetwarzane i przekazywane w celach statystycznych.
 
V.
 
Użytkownik oświadcza, iż został poinformowany o sposobie, zakresie, miejscu i celu pobierania i przetwarzania jego danych osobowych, a poprzez zapoznanie się z treścią działu Polityka prywatności, wyraża na to zgodę.
 
VI.
 
Jakie dane o Tobie przechowujemy?

Zapisując się do naszego Newslettera podajesz nam jedynie swoje imię i nazwisko oraz adres e-mailowy, na który chcesz otrzymywać informacje o naszej ofercie.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli wyraziłeś zgodę na otrzymywanie naszego Newslettera, będziesz go od nas otrzymywać drogą e-mailową.


W jaki sposób możesz nas poinformować o zmianie swoich danych?

Wysyłając e-mail z aktualnymi danymi na adres podany poniżej.


Zmiany Polityki Prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


Kontakt

Instytucja zbierająca dane: DOM KULTURY ŚRÓDMIEŚCIE, 00-375 Warszawa, ul. Smolna 9 tel/fax. +48 22 827-03-16, e-mail: promocja@dks.art.pl


Serwis korzysta z plików cookies.

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika. Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka w niniejszym serwisie zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu lub podmioty z nim współpracujące.

W ramach Serwisu stosowane są dwa rodzaje plików cookies: Sesyjny (raz na 1 sesję przeglądarki) oraz Stałe (do czasu wyczyszczenia danych przeglądarki lub przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika).

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na wybrane funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
 

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na korzystanie z plików cookies. Więcej w dziale Polityka prywatności.